2010. augusztus 2., hétfő

az előző részek tartalmából 2. rész

Pár hete új hagyományt indítottunk el a kabinunkban a péntek esti partyt. Először csak pár emberrel szerettük volna, mert féltünk, hogy hangosak leszünk és lebukunk, de a party végül önálló életre kelt és a meghívottak is hívtak még meg embereket, végül olyan 25-30an lettünk és hajnalig nyomtuk a partyt, amikor is Évinek elborult az agya és tárgyakat kezdett el dobálni az emberekhez, hogy menjenek haza, az este végére a teraszunkon álló széket is röppályára állította, amit kb 1970 óta senki nem mozdított el onnan. Napokkal később derült ki, hogy készült egy video, amin Eszti úgymond megeszi Évi mellét, egy jól végiggondolt kommandós akció során sikerült csak megszabadulnunk tőle, miután már látta az egész konyha. A partysorozat 3. hetére túlnőtt rajtunk a buli, így kiszerveztük az oroszoknak, hogy inkább őket rúgják ki, ha esetleg valaki észrevesz minket. Minden ilyen este után azt mondjuk, hogy na ez volt a nyár legdurvább bulija, de mindig jön egy durvább már, előre félek mi fog történni a legvégén.
Közben persze a városba is járunk ki minden csütörtök és szombat este, már helyi ismerőseink is vannak, többek között a helyi maffia.(bár utóbbit mostanában inkább próbáljuk elkerülni.)
Egyik ilyen party alkalmával egy rendőrautóban találtuk magunkat Esztivel, én konkrétan a hátsó ülésen ültem a háló mögött, ahol a bűnözők szoktak, és közben bíztattam a rendőrt, hogy siessen, mert randim van a táborban. Nem, nem mesélem el, hogyan kerültünk a rendőrautóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése